aktuali projekti teksti process darbinieki

26.04.2022

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-01.png

 

GRĀMATAS "TAS NAV DOMĀTS TEV! TAS DOMĀTS ĒKAI" UN "IT'S NOT FOR YOU! IT'S FOR THE BUILDING" ATZĪTAS PAR LABĀKAJĀM KATEGORIJĀ "PROZA" GRĀMATU MĀKSLAS KONKURSĀ "ZELTA ĀBELE"

DIZAINA AUTORS - ALEKSEJS MURAŠKO, KURATORI - NRJA UN COPYWRITER / LEVELUP, ILUSTRĀCIJAS - IVARS VEINBERGS, IESPIEDĒJS - JELGAVAS TIPOGRĀFIJA, IZDEVĒJS - NRJA.
Grāmata izdota par godu Latvijas paviljonam Venēcijas biennāles 17.arhitektūras izstādē. Izdevums pēta cilvēku un tehnoloģiju attiecības caur esejām, īsstāstiem, ekspertu komentāriem un ilustrācijām. Autori cer, ka tieši savedot kopā atšķirīgas perspektīvas, iespējams no fragmentiem uzbūvēt kopainu. Pat ja tas reizēm līdzinās aklo baram, kas tausta ziloni.
Sveicam arī visus grāmatas autorus - Daniel Barber, Andru Blumbergu, Edmundu Cepurīti, David Heymann, Aneti Konsti, Ervīnu Kraukli, Elīnu Lībieti, Martu Elīnu Martinsoni, Mārtiņu Mintauru, Aiju Rūsi, Maha Salman, Jeļenu Solovjovu, Ēriku Stendzenieku, Arti Sveci, Peter Trummer, Rvīnu Vardi un Ventu Vīnbergu - un tulkotājus Mārtiņu Sīli, Oskaru Jansonu un Will Mawhood.
Pateicamies par atbalstu LR KM, VKKF, Jelgavas tipogrāfijai un Arctic Paper Baltic States. Grāmatas iespējams iegādāties NRJA, grāmatu veikalā Robert's Books un galerijā Neputns. 

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-02.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-03.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-04.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-05.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-06.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-07.png

https://nrja.lv/uploads/projekti/not-for-you-08.png

 

 

 atpakal




Spameris
Drošības kods: > > >